Tjänster / Produkter

PALVELUT

Olemme koulutettuja parturi-kampaajia ja leikkaamme tunteella ja taidolla upean hiustyylin, toiveitasi ja hiuksiasi kunnioittaen. Meiltä sujuu sekä miesten, että naisten sekä lasten hiusten leikkaukset, pienistä siistimisistä rohkeisiin muutoksiin. Myös parran siistiminen ja muotoilu onnistuu.

Teemme erilaisia upeita kampauksia joka tilanteeseen. Nopeita arkikampauksia, föönauksia, muodikkaita letityksiä sekä muhkeita juhla,- tai hääkampauksia.    

Hiusten värjäykset teemme ainoastaan 100% kasviväreillä. Ne eivät sisällä yhtään synteettisiä kemikaaleja, ei ammoniakkia, ei vetyperoksidia, ei PPD:tä tai sen johdannaisia, ainoastaan kuivatettuja kasveja ja yrttejä.

Kasviväreillä saa kauniita luonnollisia sävyjä, kullanvaaleita, beigejä, punaisia, ruskeita ja mustaa. Värin lopputulos riippuu aina hiuksen omasta väristä ja vaikutusajasta. Koska kasvivärit eivät sisällä kemikaaleja jotka tunkeutuvat hiuksen sisälle on vaikutusaika huomattavasti pidempi kuin synteettisillä väreillä. Kasvivärin vaikutusaika on 30min-2h. Mitä pidempi vaikutusaika sitä syvempi väri.

Kasvivärit eivät vaalenna, joten tummasta vaaleanpaan ei onnistu kasveilla, vaan vaalennukset tehdään savivaalennuksella.

Tavallisimmat kasvit joita käytetään ovat henna, indigo ja cassia. Näiden lisäksi käytetään erilaisia yrttejä ja muita kasveja jotta saadaan täydellinen sävy juuri sinulle.

Kasvien ainutlaatuisten hoitavien ominaisuuksien ansiosta hiuksista tulevat upean kiiltävät ja helposti kammattavat ja saavat elinvoimansa takaisin.

Kasvivärit peittävät myös harmaita, mutta ne jäävät hiukan läpikuultaviksi, minkä ansiosta väri näyttää hyvin luonnolliselta. Jos haluaa harmaat täysin peitettyä tehdään ns. kaksoisvärjäys jolloin hiukset värjätään kahdesti.

Kasvivärien pigmentit eivät tunkeudu hiuskarvan sisään, vaan tarttuvat kiinni hiuksen omaan proteiniin, joka sijaitsee hiuskarvan ympärillä. Näin ollen kasvivärit myös suojaavat hiusta ja antavat sille ryhtiä. Väri ei lähde pesussa eikä haalistu, vaan se kestää kuin kestoväri ja täytyy kasvaa pois. Kuitenkaan juurikasvusta ei tule kovin selkeä, koska kasvivärit ovat niin luonnollisia ja lähellä omaa sävyä.

Kaiken tämän lisäksi teet myös luonnolle palveluksen käyttämällä kasvivärejä synteettisten värien sijaan, koska kaikki kasvivärien ainesosat tulevat luonnosta ja ovat luontoon hajoavia.

 

Uutuutena meillä on nyt kotimainen Ekopharma savivaalennus. Tämä savivaalennus sisältää ainoastaan savea, soodaa ja vetyperoksidia. Tässä ainoa kemiallinen ainesosa on vetyperoksidi, mutta se muuttuu reagoidessa vedeksi ja hapeksi, joten se ei ole vaaraksi luonnolle. Vetyperoksidi on se ainesosa joka vaalentaa, ja se hiukan kuivattaa hiusta. Jos hiukset ovat hyvin hauraat, ja ennestään käsitelty synteettisillä aineilla emme suosittele savivaalennusta. Silloin mielummin hoidamme vahingoittuneet hiukset kuntoon kasviväreillä ja yrttihoidoilla.

Savivaalennuksella saa oman värin muutaman asteen vaaleammaksi ja sävy on aina kauniin, luonnollisen vaalea. Vaalennuksen voi tehdä eri menetelmillä toivettesi mukaisesti, esim. raitoina, latvavaalennus tai vaikka kauttaaltaan.

 

 

Intialaiseen päähierontaan voi yhdistää jonkin meidän ihanista hiuksien ja päänahan syvähoitavista naamioista. Toki voi myös tulla pelkästään hiushoitoon, mutta hieronta tehostaa sen vaikutusta. Tavallisimmat hiusnaamiot ovat savi, merilevä ja turve. Savi ja merilevä ovat molemmat syväpuhdistavia, eli ne puhdistavat kehoa ja hiuksia myrkyistä ja kuona-aineista, ja poistavat raskasmetalleja, ja antavat samalla hiuksille paljon mineraaleja. Savi on erityisen hyvä rasvoittuville hiuksille ja merilevä taas vähän kuivemmille. Päänahan ongelmissa, kuten hilse, kutina tai hiustenlähtö, on taas turve oivallinen hoitonaamio.

Tarvittaessa käytämme myös erilaisia hoitavia hiusyrttejä esim. koivu tai nokkonen. Niitä yhdistämällä teemme täydellisen hiushoidon juuri sinun hiuksiesi ja päänahan tarpeisiin.

Intialainen päähieronta on aivan ihana ja rentouttava hartia-niska-pää-hieronta! Se suoritetaan istualtaan ja vaatteet päällä. Siinä hierotaan ja painellaan erilaisia akupisteitä, jolloin hieronnasta tulee todella kokonaisvaltainen. Intialainen päähieronta aktivoi pintaverenkiertoa ja vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin hiuksiin kulkeutuu ravintoa ja saa ne kiiltämään ja kasvamaan paremmin. Hieronta myös rentouttaa lihasjännityksiä ja vähentää stressiä, ja voi jopa auttaa päänsärkyyn, univaikeuksiin ja levottomuuteen. Hieronnan kesto on 30-45min, riippuen asiakkaan toiveista ja tarpeista.

Intialainen päähieronta on ihana rentoutushetki joka sopii kaikille. Kannattaa tulla kokeilemaan!

Energialeikkaus aloitetaan aina lyhyellä (n.20-30min) päähieronnalla, jonka jälkeen hiukset pestään. Itse leikkausmenetelmä on hieman erilainen. Hiuksia kammataan tavallista enemmän, jolloin hiusjuuresta kulkeutuu ravintoa latvaan asti. Ajatuksena on myös, että huonot energiat kammataan latvoihin jotka sitten leikataan pois. Leikkaus on hyvin perusteellinen ja se tehdään hiuksien oman energian ja kasvusuuntien mukaisesti. Vältetään teräviä kulmia jolloin leikkauksesta tulee harmoninen kokonaisuus. Hiusten mallikin säilyy kauniina pidempään kun hiukset saavat mennä oman energiansa mukaisesti. Sisäinen ja ulkoinen kauneus yhdistyy ja jälkeenpäin on ihanan virkistynyt olo, ja ajatuksetkin tuntuvat kirkkaammilta.

 

TUOTTEET

Ekopharma on kotimainen, ammattilainen luonnonkosmetiikkasarja. Tuotteet tehdään ja pakataan
Helsingissä ja raaka-aineet ovat puhtaita, täysin luonnollisia ja mahdollisimman pitkälle kotimaisia.
Tuotteissa käytetään kotimaisia, ekologisia marjauutteita jotka sopivat meidän suomalaisten hiustyypille ja
iholle, ja tekevät hiuksista pehmeät ja kiiltävät. Meiltä saa Ekopharman erilaisia shampoita, hoitoaineita,
muotoilutuotteita, sekä lapsille oma omppu-sarja.

 

 

www.naviter.fi

Argital on italialainen luomukosmetiikkasarja. Kaikki tuotteet sisältävät aurinkokuivattua vihreää savea tai
vihreä savi -geeliä. Savishampoita löytyy erilaisia eri hiustyypeille ja meiltä saa myös Argitalin aivan ihanaa
savi-kasvonaamiota.

 

 

 

www.delleco-shop.fi

Meiltä löytyy myös muutama tuote kotimaiselta AM eco cosmetics -sarjalta. Ihanasta käsintehdystä
hiustenhoitosarjasta meiltä löytyy ruusu- ja yrttishampoo, sekä hyvin suosittu savi-vaha.

 

 

 

www.amnatur.com

Ruotsalaiselta La Cordier -sarjalta löytyy meiltä myös muutama shmapoo. La Cordierin ekologiset tuotteet
valmistetaan Ruotsissa, tuoreista raaka-aineista. Laadukkaat ekoshampoot ovat tiiviitä ja hyvin riittoisia.

 

 

www.lacordierfinland.fi

Meillä on myynnissä myös erittäin laadukas ekologinen meikkisarja, Couleur Caramel. Couleur Caramel on
ranskalainen ekosertifioitu kosmetiikkasarja, joka kunnioittaa kestävää kehitystä aina
pakkausmateriaaleista lähtien. Pakkauksissa perinteisesti käytetty muovi on korvattu aina kuin mahdollista
biohajoavalla tai uudelleen kierrätettävällä ekokartongilla ja selluloosalla. Luomiväreissä saat itse vailta
mitkä sävyt haluat rasiaan, ja ripsiväreihin voit ostaa täytepulloja kun väri loppuu. Couleur Caramel meikit
sisältävät luomuviljeltyjä kasviraaka-aineita, jotka eivät vahingoita tai kuormita luontoa. Raaka-aineet
täyttävät myös Reilunkaupan kriteerit, eikä tuotteita missään vaiheessa testata eläimillä.

 

 

https://lovegreenchic.com/lang-FI/sarjat/couleur-caramel